NIEUWS

 

PROJECT "LOVE THROUGH ART"

Met de release van mijn nieuwe single "Ban Stima" zet ik de eerste der vele stappen om door middel van kunst mijn project "Love through Art" oftewel "Amor per Artem" te realiseren.

Dit project heeft als hoofddoel het verspreiden van liefde en respect als de oplossing voor alle problemen van de mensheid. De boodschap op zich bestaat al vele jaren en het heeft in al die jaren zijn kracht behouden. Helaas ziijn wij de waarde ervan uit het oog verloren.            

Met dit project wil ik, tezamen met zoveel mogelijk kunstenaars in al hun hoedanigheden, de liefde voor de medemens opnieuw beleven en doen beleven en vooral dit met iedereen delen. 

Laat eenieder bij zichzelf beginnen en ik weet zeker dat we elkaar tegenkomen!

 

BAN STIMA!

 

 Beste muziekliefhebbers,

ook doet het mij goed u te mogen mededelen dat het muzikaal gezien bijzonder goed gaat. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen ben ik op allerlei manieren bezig met muziek en met de kracht van Kunst!

Afgezien van de vele boekingen is daar ook de erkenning van de kwaliteit van mijn optredens. Van kwalitatief hoogstaande intieme concerten tot en met avondvullende programma's vol met meezingers, het luisterend en meebelevend publiek is altijd 100% blij en gelukkig!

Natuurlijk kunt ook u genieten van mijn optreden. Stuur 'n mail met uw vraag naar reynaldomaduro@hotmail.com. 

Mijn parate repertoire beslaat op het ogenblik ruim 400 liedjes, Top 40 tot jaren 60, diverse genres en diverse talen! Voor een indicatie m.b.t. mijn repertoire, kunt u het beste even contact met mij opnemen. Ook bestaat de mogelijkheid om liedjes voor speciale gelegenheden aan te vragen.

Ook kunt u voor een bevestiging van mijn kwaliteit als zanger/entertainer/performer altijd contact opnemen met een of meer van mijn vele tevreden klanten.

 

Wellicht zien we elkaar binnenkort bij 'n optreden.

 

Saludos i brasa,

 

 

                                    Reynaldo

 

 

 

 

MUZIEK (meer..)
FOTO'S (meer..)